piron design logo

Начало

 

За да изработим красиви и функционални мебели, които отговарят на пространството и вкуса ви, ние сме готови да обсъждаме стилове, материали, механизми и цветове. Запознати сме с най- новите и качествени материали, с бюджетните и луксозни варианти и можем да ви консултираме по определен от вас бюджет. Работим с масивна дървесина, мдф, пдч, стъкло, метал и др. Съвместната ни работата минава през няколко етапа:

Среща и проект

 

За да изработим мебелите от които имате нужда първо ще се срешнем с вас и ще обсъдим заданието.
След срещата ще изработим проект с чертеж и ако е необходимо 3д визуализации. На този етап можем да променяме материалите, цветовете и другите компоненти на проекта така че да паснат на вашия вкус и бюджет.

Взимане на размери и изпълнение

 

Когато всичко е уточнено , започва изработката. В зависимост от вида на материалите и техническата последователност изработката отнема различно време, ние предварително уточняваме какъв ще е срока за изработка и ако има забавяне своевременно предупреждаваме за да може да реагират всички останали на обекта. Винаги можете да посетите работилницата и да видите как протича изпълнението на вашия проект.

Доставка и Монтаж

 

Доставяме на място поръчаните мебели с наш транспорт и извършваме монтажа, както и свързването към ток и вода на всички уреди. След като приключим вие ще имате напълно функциониращи мебели. Ако има някакви специфични особености свързани или изисквания от ваша страна ще се съобразим и предивдим всичко.

монатж

Уреди и оборудване

 

Можем да ви консултираме и поръчаме за вас и уредите от които се нуждаете за вашия дом и кухня и да координираме доставката и монтажа им заедно с мебелите.

За въпроси